Skip to content
Politică

Ipoteză explozivă în cazul elicopterului SMURD prăbușit în lacul Siutghiol. Un martor răstoarnă toată ancheta

" "

O informație bombă din ancheta elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol pune într-o lumină nouă ceea ce s-a întâmplat pe 15 decembrie, anul trecut.

Potrivit unor surse care instrumentează cazul, medicii legiști au găsit, în august, urme de alcool în sângele copilotului. Concentrația nu este mare și se situează în jurul valorilor de 0,1 – 0,3 la mie, potrivit acelorași surse. O televiziune de ştiri a dezvăluit faptul că familia copilotului a cerut o nouă expertiză medico-legală, deoarece nu este de acord cu ipoteza că Ginel Claudiu Crăcănel, copilotul elicopterului, ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de zbor.

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, nu a confirmat, însă nici nu a infirmat această informație. Arafat spune că așteaptă rezultatul final al cercetărilor înainte prezinte un punct de vedere oficial.

Efectuarea unei noi expertize medico-legale în cazul copilotului a fost însă confirmată de Parchetul General printr-un comunicat de presă emis pe 15 decembrie, la un an de la teribilul accident de elicopter în care și-au pierdut viața patru persoane, potrivit realitatea.net.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *