Skip to content
Politică

Ipoteză incendiară: miza războiului Dragnea-Tudose ar fi un ex-jurnalist cu „interesul național” în suflet

zdnet.com

Citiți în cele ce urmează despre o ipoteză incendiară, potrivit căreia miza războiului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose ar fi un fost jurnalist cu „interesul național” în suflet.

Un lider PSD a declarat sub rezerva anonimatului pentru Evenimentul Zilei că unul dintre reproşurile pe care cei din tabăra lui Dragnea i le-ar fi făcut lui Tudose, după ce acesta din urmă a declanşat războiul cu șeful PSD (prin declaraţiile făcute luni seară la Antena 3), este că l-a promovat în Guvern pe ex-jurnalistul Felix Rache, același care i-ar fi aranjat prim-ministrului interviul de la televiziunea de știri.

„Ca și în cazul lui Mircea Geoană, care l-a promovat pe Rache în funcția de consilier personal pe vremea când era șef la PSD, numirea în aparatul de lucru al primului ministru Tudose a venit într-un plic. Ca și Tudose, Mircea Geoană este un alt lider PSD despre care s-a speculat intens că are legături periculoase și care recunoștea public aceasta, declarând că nici noi nu mai știm câți suntem. De aproape 20 de ani, Felix Rache se învârte în aceste cercuri bine organizate, servind cu credință interesul național.

Rache este jumătatea care deține acțiunile INSCOP, cunoscut institut de sondare a opiniei publice, al cărui director și acționar este absolvent al Academiei SRI și fost consilier al lui George Maior, fostul director SRI”, a afirmat liderul PSD citat de EVZ.ro.

Felix Rache este cunoscut ca nepotul soacrei lui Mircea Geoană, Margareta Costea, calitate în care se pare că îl creştea în sondajele institutului său pe contracandidatul lui Traian Băsescu de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Citiți mai multe AICI, inclusiv despre ceea ce spunea Adrian Năstase despre Felix Rache în 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *