Skip to content
Politică

Ipoteza „Ponta, preşedintele Camerei” agită apele. Un nou meci între fostul premier şi un editorialist

Ipoteza „Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor” agită apele. Un nou meci între fostul premier şi un editorialist.

Într-un mesaj publicat, miercuri, pe Facebook, deputatul PSD îl critică pe publicistul Dan Tăpălagă, pe care îl acuză că l-ar susţine pe Valeriu Zgonea în defavoarea PSD.

„Vad ca liderii PSD au ajuns sa-si ceara scuze cand realizeaza ca au comis eroarea de a pune in functii importante oameni care nu le sustin si promoveaza toate mizeriile. Mai in gluma, mai in serios, o sa-si ceara curand scuze ca prin partidul lor ratacesc si oameni cinstiti. Pasul urmator e sa-si puna in programul electoral eradicarea respectarii legii din societate. Vanghelie, de pilda, si-a propus ca obiectiv «eradicarea fricii», adica dreptul de a fura fara frica de puscarie”, a scris Tăpălagă, miercuri, într-un editorial publicat pe Hotnews.ro, referindu-se la regretele exprimate atât de Ponta, cât şi de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind susţinerea acordată lui Zgonea pentru funcţiile de şef al Camerei, respectiv de preşedinte executiv al PSD.

În replică, Victor Ponta l-a calificat, miercuri, pe Facebook, pe Dan Tăpălagă drept „tovarăşul colonel”.

„Dan Tapalaga – noul presedinte al PSD?!?

Tovarasul Colonel Dan Tapalaga s-a «activat» puternic in ultima perioada ( deh, in campanie, normal)! Sare sa il apere pe Zgonea, indica PSD pe cine sa nu puna la Camera Deputatilor, mai recent «interpreteaza» el ce a vrut de fapt sa spuna Liviu Dragnea?”, a transmis Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *