Skip to content
Politică

Ipoteza sumbră a înscrierii lui Arșinel și Muraru în UNPR: De frică!

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a făcut două recrutări importante, după ce a ales să primească în rândurile sale doi mari actori români. Este vorba despre Alexandru Arșinel și Vasile Muraru.

Citește și: Doi mari actori români s-au alăturat UNPR

În acest context, consilierul general din Primăria Capitalei, Lucian Iliescu, a lansat o ipoteză sumbră în ceea ce privește înscrierea intempsetivă a actorilor în UNPR.

Astfel, Iliescu spune că gestul lor ar avea legătură cu propunerea UNPR de înființare a unei comisii de control pentru Teatrul Odeon, unde cei ai dețin funcții de conducere.

„Astfel Managerul Teatrului Constantin Tanase, Alexandru Arsinel precum si Directorul Artistic, Vasile Muraru au semnat adeziune la UNPR pentru a nu fi dati afara.

Asa arata astazi Administratia BUCURESTI condusa de UNPR si sustinuta de PNL”, a scris Iliescu pe pagina de Facebook.

„Anii 1950 sunt readusi in realitate astazi prin presiunile exercitate fata de directorii si managerii din Primaria Capitalei.

Demisie, demitere sau inscriere in partid”, a mai spus Iliescu.

La momentul înscrierii celor doi în partid, UNR arăta că va continua să primească specialiști din toate domeniile, deoarece dorește atragerea unor „oameni de valoare”.

„UNPR este un partid al uşilor deschise şi îşi doreşte ca tot mai multe personalităţi să se implice activ în viaţa politică, sprijinind interesul naţional şi valorile naţionale româneşti. Prin mesajul său, UNPR îşi propune să atragă specialişti din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură şi de la mediul academic, la cel sportiv. România are profesionişti şi oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experienţa şi la cunoştinţele lor atunci când iau decizii”, se menţionează într-un comunicat la partidului, potrivit paginadepolitica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *