Skip to content
Politică

Ipoteze extreme lansate de Macovei la propunerile PSD

Prezidențiabilul independent Monica Macovei oferă o interpretare proprie propunerii lansate de vicepremierul Liviu Dragnea, ca aleșii locali să beneficieze de 15 zile pentru a putea alege partidul din care să facă parte fără să își piardă mandatele.

Iată interpretarea făcută de Monica Macovei, care lansează către liderii social-democrați și două întrebări, ce ar putea fi interpretate și ca două ipoteze:

„Dragnea vrea să legalizeze o ilegalitate: migrația politică în rândul aleșilor locali. Este un alt atac al PSD la funcționarea statului de drept, după modelul ‘marțea neagră’, pentru că PSD încearcă să acapareze puterea și să controleze întreaga țară.

Îi întreb pe liderii PSD:

1. Are legătură inițiativa lui Dragnea cu faptul că tot mai mulți primari din țară se plâng de presiunile și șantajul la care sunt supuși, trezindu-se peste noapte cu proiectele europene blocate chiar de instituții aflate în subordinea ministrului Dragnea?

2. Deblocarea finanțării proiectelor europene de către ministerul lui Dragnea se rezolvă cu înscrierea primarilor din alte partide în PSD?

Pentru a-și atinge scopul, putere locală și bani, PSD aruncă la coș votul românilor. De parcă România este moșia PSD, pe care inculpatul Dragnea, trimis în judecată pentru că a furat voturi la referendum, o conduce după bunul plac și vrea să o lase moștenire partidului”, a scris Monica Macovei, sâmbătă, pe blogul său, potrivit DCNews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *