Skip to content
Politică

Cum răspunde Victor Ponta la invitația IPP de a participa la dezbatere electorală. Condiția pusă de șeful PSD

Premierul Victor Ponta a răspuns, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Gabriela Firea, cu privire la invitația IPP de a participa la o dezbatere cu cei 14 candidați. Iniţial, IPP propusese inițial o dezbatere între primii 6 candidaţi, ofertă pe care Ponta a caracterizat-o drept inechitabilă, dar ulterior reprezentanții organizației au acceptat condiția prezidențiabilului PSD. Chiar și în condițiile acestea, Ponta încă refuză să ofere un răspuns la această invitație.

Citește și: Când ar putea avea loc PRIMA confruntare electorală între cei 14 prezidențiabili

„Domnul Victor Ponta, candidat al PSD, PC si UNPR la alegerile prezidentiale a luat act de faptul ca IPP a acceptat organizarea unei dezbateri electorale la care sa participe toti cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru alegerile din 2 noiembrie. Victor Ponta isi mentine punctul de vedere si reitereaza ca aceasta este singura formula corecta, prin care toti candidatii isi pot prezenta programele, fara aplicarea unor criterii arbitrare referitoare la participarea la dezbateri.

Victor Ponta isi reafirma intentia de a participa la dezbaterile electorale, acesta propunand deja formula mentionata inca din data de 7 octombrie.

Prin urmare, imediat ce toti ceilalti 13 candidati vor confirma participarea la dezbaterea electorala propusa de IPP, va fi formulat si un raspuns oficial din partea domnului Victor Ponta”, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea cu privire la invitația lansată de IPP”, a transmis Gabriela Firea.

4 comentarii la “Cum răspunde Victor Ponta la invitația IPP de a participa la dezbatere electorală. Condiția pusă de șeful PSD

  1. Frica il prosteste rau pe Pontist
    El vrea sa duca campania in derizoriu si sa lase pe Funar si Vadim sa faca scandal ca el sa scape de intrebari periculoase pentru el

  2. Ti-e teama de ceva domnu Ponta Knder Pinguy? De ce refuzati sa dati cartile pe fata? Acest lucru se datoreaza cumva incapacitati dumeavoastra in ale sinceritatii si corectitudinii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *