Skip to content
Politică

IPP solicită DNA să investigheze afirmațiile făcute de Geoană și Vanghelie

Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicită Direcției Naționale Anticorupție (DNA) să investigheze afirmațiile făcute de senatorul Mircea Geoană și Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie cu privire la rolul președintelui executiv al PSD Liviu Dragnea și al premierului Victor Ponta în obstrucționarea dreptului la vot al românilor din diaspora la alegerile prezidențiale.

Potrivit unui comunicat remis vineri Agerpres, IPP solicită DNA să investigheze o posibilă încălcare a art .13 din Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție de către liderii PSD, printre care Victor Ponta și Liviu Dragnea.

„Considerăm că se impune de urgență că DNA să verifice aceste informații în condițiile în care la cele două tururi de scrutin pentru alegerile prezidențiale 2014 unui număr de peste 200.000 de români din diaspora li s-a încălcat dreptul constituțional de a vota, aceștia nereușind să între în secțiile de votare în intervalul aferent votării stabilit prin lege, după 8 ore de așteptare la coadă în față secției”, se arată în comunicatul IPP.

2 comentarii la “IPP solicită DNA să investigheze afirmațiile făcute de Geoană și Vanghelie

  1. IPP , pai sa vorbesc eu de infractiunile facute de voi si o sa le depun si la DNA. Va credeti invencibili, speculati orice suparare. Ati speculat si manipulat grosolan tineretul cu Face bookul. Nu va este rusine nesimtitilor. Mai voiati sa-l monitorizati in campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *