Iranul amenință Israelul: Dacă ripostează, operațiunea va fi și mai importantă

Soldati Israileni
Sursa foto: Facebook/ Israel Defense Forces

Şeful forţelor armate iraniene a afirmat duminica aceasta că atacul întreprins în timpul nopţii împotriva Israelului „şi-a atins toate obiectivele”, precizând, totodată, că niciun centru urban sau economic nu a fost vizat de dronele şi rachetele iraniene.

El a adăugat că „nu au nicio intenţie de a continua această operaţiune, însă dacă regimul sionist întreprinde o acţiune împotriva Republicii Islamice Iran, fie pe teritoriul lor sau în centrele care le aparţin în Siria sau în altă parte, următoarea lor operaţiune va fi mult mai importantă decât aceasta”, informează AFP, citată de Agerpres.

„Operaţiunea ‘Promisiune onestă’ a fost întreprinsă cu succes între ieri (sâmbătă) seara şi această dimineaţă, şi şi-a atins toate obiectivele”, a declarat la televiziune generalul Mohammad Bagheri. El a afirmat că cele două ţinte principale au fost „centrul de informaţii care le-a furnizat sioniştilor informaţiile necesare” pentru atacul ce a distrus la 1 aprilie consulatul iranian de la Damasc, precum şi „baza aeriană de la Novatim, de unde au decolat avioanele F-35” care au bombardat consulatul.

„Aceste două centre au fost puternic avariate şi scoase din funcţiune”, a dat el asigurări.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: