Skip to content
Sport

Irina Begu a câştigat finala turneului BRD Bucharest Open

UPDATE 19.30: Irina Begu a învins-o pe Julia Goerges în două seturi, cu 6-3 şi 7-5 şi a câştigat turneul BRD Bucharest Open.

Irina Begu mizează pe câştigarea finalei turneului de tenis BRD Bucharest Open. Românca joacă duminică, 23 iulie, atât în finala de simplu, cât și în cea de dublu, ceea ce reprezintă o premieră atât pentru turneul de de la București, cât și pentru cariera ei.

Mai întâi, Begu se duelează, pe Terenul Central, în finala de simplu cu Julia Goerges (Germania), iar împreună cu Raluca Olaru va juca în ultimul act la dublu cu perechea Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda). Ea a declarat, sâmbătă seara, într-o conferință de presă, că își dorește să îi facă fericiți pe români câștigând ambele finale, la simplu și dublu, pe care le are de disputat duminică.

„Mă bucur că voi juca mâine două meciuri, sper să le câștig. Va fi o zi grea. Mă bucur că partidele încep la ora 17,00 când poate nu va mai fi atât de cald. Sper să îi fac pe români fericiți. Va fi o victorie mare pentru mine. Julia Goerges este o jucătoare care servește foarte bine, are o dreaptă puternică și va trebui să speculez un pic reverul”, a spus Irina Begu.

Irina Begu și Julia Goerges au mai fost adversare de două ori, fiecare impunându-se o dată: în 2013, la Seul, Irina Begu, scor 6-4, 6-0, și în 2014, la Sydney, Goerges, scor 6-1, 7-6 (2), potrivit DC News.

 

1 comentariu la “Irina Begu a câştigat finala turneului BRD Bucharest Open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *