Skip to content
Societate

Irlandezul care ar fi confundat hotelul cu Palatul Parlamentului, cercetat în libertate

digi 24

Update 14.46

Cetățeanul irlandez care a intrat, luni, în Parlament, după ce a sărit gardul și a spart un geam, va fi cercetat în libertate, după ce îi expiră ordonanța de reținere.

În următoarele ore el va rămâne în arest, pentru că, ieri, anchetatorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. În jurul orei 17:00 va expira această ordonanță de reținere, după care bărbatul venit din Irlanda va ieși din arest și va rămâne în libertate.

———————————————————————

Irlandezul care a reuşit să intre în Parlament a fost găsit în faţa uşii de la camera de arme. Aşa au reuşit să îl surprindă camerele de supraveghere ale SPP, pe când era la etajul 3 al Casei Poporului, informează Antena 3.

În ciuda stării de ebrietate, după ce a escaladat un gard masiv şi a spart un geam, a urcat trei etaje fără să fie observat de nimeni şi doar când a trecut prin faţa camerei de arme şi muniţie a SPP a fost văzut şi s-a dat alarma.

Informaţia a fost confirmată de surse din toate instituţiile care investighează în momentul de faţă acest incident.

Irlandezul care a uimit întreaga ţară află în scurt timp dacă va fi arestat pentru 30 de zile. Individul a petrecut noaptea in arest, dupa ce a fost emis un ordin de retinere, şi este la aceasta oră în faţa judecătorilor.

Acesta susţine în continuare că era atât de beat încât a confundat Casa Poporului cu un hotel, în care spera să aibă loc o petrecere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *