Skip to content
Politică

Ironia lui Ponta la adresa lui Iohannis care ar putea anunța sfârșitul coabitării. Înțepături dure pentru cei din PNL

" "

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri seară, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune B1 TV, mișcarea liberalilor pentru schimbarea majorității parlamentare.

Întrebat cum vede mișcarea Partidului Național Liberal pentru preluarea puterii, premierul a răspuns ironic.

" "
" "

„Campania PNL de răsturnare a Guvernului este un hei-rup categoric, dar și un hei-rup al unor grupuri care au iluzii. Ca să vă spun direct. Adrian Sârbu zicea – facem orice ca să piardă Ponta, să scap de evaziunea fiscală. Și cei de la Realitatea zice să nu mai fie Ponta, să scăpăm. Nu e așa. Dacă vine PNL tot trebuie plătite taxele. Ei acum sunt în perioada de contra la orice, la codul fiscal, la legea redevențelor, la multe lucruri”, a punctat premierul, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV.

„Categoric există o campanie a PNL de acaparare a puterii și nu e bine ca puterea să fie într-un singur loc. Au o campanie de racolare de parlamentari. Bătălia politică în Parlament presupune continuu o păstrare a unei majorități. Important este pentru ce vrei să faci o majoritate”, a mai declarat Ponta.

De asemenea, Ponta l-a înțepat și pe Iohannis, punctând că probabil știe din presă de dorința PNL de schimbare a majorității.

Întrebat dacă crede că Iohannis știe de această „campanie” a PNL de schimbare a majorității parlamentare, Ponta a răspuns râzând: „bănuiesc că știe, o fi aflat din presă”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *