Skip to content
Politică

Ironia sorţii: Băsescu se laudă că poate face autostrada Braşov-Sibiu în 3 ani, dar uită să spună ceva esenţial

Ironia sorţii: fostul preşedinte al României Traian Băsescu se laudă că poate face autostrada Braşov-Sibiu în 3 ani, dar uită să spună ceva esenţial.

Prezent, duminică seară, în platoul România TV, Băsescu a declarat că, dacă ar redeveni ministru al Transporturilor (cum a fost în anii ’90, în mai multe guverne), ar termina autostrada respectivă în trei ani. Cu toate acestea, Traian Băsescu omite să precizeze că, în mandatele lui de ministru al Transporturilor, nu a fost finalizat niciun kilometru de autostradă.

”Dacă cineva îmi dă portofoliul Transporturilor, vă dau asigurări că în 3 ani fac autostrada Brașov – Sibiu. Eu am fost cel care a cerut Băncii Europene de Investiții să-și deschidă reprezentanță la București. Este un domn reprezentant cu care am finanțat autostrada București – Constanța până la Cernavodă. Cea mai bună sursă de consultanță este reprezentanta Băncii Europene de Investiții. Au proceduri de simple. Ștampila BEI arată că este un proiect fezabil”, a afirmat Băsescu.

1 comentariu la “Ironia sorţii: Băsescu se laudă că poate face autostrada Braşov-Sibiu în 3 ani, dar uită să spună ceva esenţial

  1. Ce uiti d-ta d-le Busuioc este ca Romania nu era in UE cind Basescu era ministru la transporturi!!!De asemenea uiti ca Traian Basescu a intrebat pe prim-ministri daca Romania are bani pentru autostrazi si raspunsul a fost NU!!!In acest moment Traian Basescu s-a axat pe drumuri expres cum ar fi E 85!!Dar sa faci afirmatii rautacioase este foarte usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *