Skip to content
Politică

Ironie crâncenă pentru Oprea, „Găbiţă minte mică”. Arestarea-cheie şi meteahna televiziunilor de ştiri

Ironie crâncenă pentru viceprim-ministrul Gabriel Oprea, poreclit „Găbiţă minte mică”. Ce arestare-cheie trebuie efectuată în scandalul poliţistului care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Care este meteahna televiziunilor de ştiri în acest caz.

Într-un articol publicat pe blog, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îl ia peste picior pe ministrul de Interne Oprea, apreciind că acesta „era cât pe ce să-l salveze” pe poliţist „și, dacă n-ar fi fost groapa în cauză, era foarte posibil să și reușească”. Mai mult: Vîntu îi critică pe toţi cei care au încercat să-l scoată nevinovat pe Gabriel Oprea, dând vina pe groapa în care a picat motocicleta poliţistului.

„Ultima știre este cu domnul Gabi Oprea, care, se zice că, din megalomanie, a contribuit la moartea unui om. Surse mult mai bine informate susțin însă contrariul: domnul Gabi Oprea era cât pe ce să-l salveze și, dacă n-ar fi fost groapa în cauză, era foarte posibil să și reușească. Din informațiile prezentate de niște lideri sindicali ai MAI și din emisiunea d-lui Gâdea de joi seară, se detașează cu fermitate necesitatea arestării acelei gropi pentru infracțiunea de ucidere din culpă. De asemenea, este de aplaudat solidaritatea de care au dat dovadă confrații: cu excepția cozii de topor care se cheamă «Digi 24», toate televiziunile de știri au fost solidare cu cel incriminat pe nedrept de «cretinii» din online. Chiar și subsemnatul se simte obligat să-și reconsidere atitudinea față de cel pe care, în mod nedrept, îl apelam cu diminutivul «Găbiță minte mică».

Un prost n-ar fi reușit să alinieze patru televiziuni de știri care să-l pupe în (…) și să scoată groapa vinovată”, comentează Vîntu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *