Skip to content
Politică

Isărescu, pus la colț de fosta noră a lui Măgureanu. Ce se ascunde în spatele unui credit de 2 milioane de euro

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu a fost pus la colț de fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Ce se ascunde în spatele unui credit de 2 milioane de euro.

Astfel, Isărescu este acuzat de corupție, întrucât, potrivit Alinei Măgureanu, acesta ar fi ajutat la obtinerea unui cred de 2 milioane de euro pentru fostul șef al SRI.

Mai mult, fosta sa noră le-a spus procurorilor anticorupţie, că Virgil Măgureanu i-a cerut lui Isărescu „să intervină la conducătorii bancilor Veneto Banca (cumpărată ulterior de Unicredit Ţiriac Bank) şi Banca Transilvania, astfel încât să i se aprobe sumele necesare, în valoare de 2 milioane de Euro”.

Totodată, în denunţul depus la DNA, Alina Măgureanu mai spune că fostul socru le-a spus ei şi soţului său că nu ar fi reuşit să obţină creditul dorit, fără intervenţia lui Mugur Isărescu. „Măgureanu Virgil şi-a exprimat satisfacţia privind rezultatul intervenţiilor, explicându-ne mie şi soţului meu că Isărescu Mugur Constantin i-a sunat personal pe preşedinţii a două bănci şi că în câteva zile i s-a rezolvat favorabil solicitarea de credite”, a scris Alina Măgurean în declaraţia de la DNA, potrivit România TV.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *