Skip to content
Politică

ISIS amenință din nou. O nouă înregistrare șocantă a fost făcuta publică

ISIS amenință din nou. O nouă înregistrare șocantă a fost făcuta publică.

Astfel, organizaţia extremistă sunnită Statul Islamic (SI) a difuzat o nouă înregistrare video cu mesaje de ameninţare după atentatele sinucigaşe comise pe 22 martie la Bruxelles .

În înregistrare apare un bărbat care susține „un mesaj către cruciaţii americani, europeni şi ruşi“.

„Iată ce le fac guvernele voastre musulmanilor, voi sunteţi responsabili tot timpul că guvernele voastre omoară musulmani“, spune bărbatul, după care arată în spatele său, spre ruinele unei clădiri. „Veţi fi întotdeauna o ţintă pentru noi. Credeţi că veţi elimina Statul Islamic cu înţepăturile voastre de ţânţari?“, continuă jihadistul, care poartă asupra sa o centură cu explozibili.

„Să mai ştiţi că Statul Islamic nu suntem doar noi, ci cel puţin o cincime din populaţia mondială. Suntem peste tot, suntem capabili să lovim acolo unde vrem, în momentul în care vrem şi pe cine vrem“, mai ameninţă un jihadist cu cagulă, informează Adevarul.ro

Tot în acest fim de propagandă sunt difuzate noi imagini, provenite din media, cu Aeroportul Zaventem şi staţia de metrou Maelbeek din Bruxelles, în timp ce o voce pe fundal transmite în limba arabă, cu subtitrare în franceză, că „nu Statul Islamic a început să lupte împotriva voastră, voi ne-aţi agresat primii“.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *