Skip to content
Coronavirus

Islanda – România s-a amânat: Când se va juca meciul anului

inquam

Primul baraj de calificare pentru Campionatul European era programat pentru 26 martie, însă, după ultimele decizii luate de UEFA, situaţia s-a schimbat radical, potrivit adevarul.ro.

Euro 2020 a devenit Euro 2021 (11 iunie – 11 iulie), aşa că această amânare va avea efecte importante asupra calendarului competiţional.
În primul rând, barajele de calificare pentru turneul final nu se vor mai desfăşura în această lună. După cum a anunţat Federaţia Poloneză de Fotbal pe site-ul oficial, aceste meciuri de play-off se vor juca în iunie 2020. Datele exacte vor fi anunţate în scurt timp.
Această schimbare va rezolva şi o problemă importantă pentru România! Dacă meciul cu Islanda s-ar fi jucat la 26 martie, atunci partida ar fi avut loc pe un teren îngheţat. Aşa, în luna iunie, această problemă legată de suprafaţă de joc nu va mai exista.
Dacă va trece de Islanda în primul baraj de calificare pentru Campionatul European, România va juca apoi un alt baraj, tot în deplasare, fie cu Bulgaria, fie cu Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *