Skip to content
Sport

Islanda – România se joacă fără spectatori. Cum se pot recupera banii pe bilete

inquam
În acest moment, vineri, 13 martie 2020, oficialii Federației Islandeze de Fotbal au decis ca ”barajul” cu România, programat joi, 26 martie 2020, să se desfășoare, dar fără spectatori, deși erau zvonuri că meciul va fi amânat! Totul din cauza pandemiei de coronavirus, care va afecta și jucătorii pasibili de convocare, informează digisport.ro.
Federația Română de Fotbal a oferit către mass-media un comunicat în acest sens.

”Având în vedere decizia luată azi de Guvernul Islandez, conform căreia numărul maxim de participanți la un eveniment este de 100 de persoane, Federația Islandeză de Fotbal a anunțat astăzi că partida Islanda – România se va desfășura cu porțile închise”, se arată pe frf.ro.

Islanda – România se joacă fără spectatori. Cum se pot recupera banii pe tichtele deja achiziționate

De asemenea, oficialii de la Casa Fotbalului le-au transmis un mesaj extrem de important suporterilor care deja și-au achiziționat bilete pentru acest meci, crucial pentru calificarea tricolorilor la Euro 2020.

”Meciul e programat pe 26 martie, pe stadionul Laugardalsvöllur (foto) din Reykjavik. Suporterilor români care deja și-au achiziționat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora astfel:

PREMIERĂ | „Hustlers: Striptease pe Wall Street” e azi, de la 22:05 în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Jennifer Lopez pe telefon sau tabletă

Până marți, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete;
În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa [email protected]

Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa [email protected] Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condițiile de vânzare ale bilete.frf.ro și bilete.ro) în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.
Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail [email protected]”, se mai arată în comunicatul postat de FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *