Israelul a atacat o tabără de refugiați din Fâșia Gaza. Cel puțin 70 de oameni, uciși

soldaţi israelieni Israel Hamas
Sursa foto: IDF

Ministerul Sănătăţii din Fâşia Gaza a anunţat duminică că cel puţin 70 de persoane au fost ucise într-un atac israelian asupra locuinţelor dintr-o tabără de refugiaţi, informează AFP, citată de Agerpres.

Ministerul, care raportase anterior cel puţin 60 de morţi, a afirmat că lovitura israeliană a distrus cel puţin trei clădiri în tabăra de refugiaţi al-Maghazi din centrul Fâşiei Gaza.

Această evaluare nu a putut fi confirmată imediat dintr-o sursă independentă. Solicitată, armata israeliană a indicat că „verifică” informaţiile.

Cabinetul de război al Israelului urmează să discute luni o propunere din partea Egiptului de a se pune capăt războiului din Gaza, potrivit ziarului Jerusalem Post, informează dpa, citată de Agerpres. Duminică seara, ziarul Times of Israel a relatat că oficialii israelieni confirmaseră anterior că Egiptul a prezentat o nouă propunere de încetare a focului şi eliberare a altor israelieni ostatici în Fâşia Gaza.

Cu toate acestea, prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a subliniat duminică că vor continua să lupte până la înfrângerea completă a Hamas.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: