Skip to content
Politică

Isterie în ANAF: Olguța se spală pe mâini, Vâlcov trage sforile

" "

PSnews.ro vă prezintă în rândurile de mai jos dedesubturile celei mai recente numiri în fruntea instituției condusă până nu de mult de Ionuț Mișa: Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Scântei în PSD: supărarea Olguței Vasilescu

" "
" "

Vestea că premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu în fruntea ANAF a stârnit revoltă și uimire: ce anume o recomandă pe Triculescu pentru a ocupa șefia ANAF?

Surse au dezvăluit pentru PSnews.ro că după ziua de joi – ziua în care avea să se producă marea schimbare la ANAF – fosta șefă a Muncii a făcut mare scandal în PSD. Motivul? În interiorul PSD ”s-a aruncat” varianta potrivit căreia Triculescu ar fi fost numită chiar la cererea Olguței Vasilescu, fapt care a determinat-o pe fosta șefă a Muncii să reacționeze extrem de dur.

Pe de altă parte, surse apropiate PSD Dolj susțin că Mihaela Triculescu, noua șefă a ANAF, nu are nicio legătura reală de afaceri la Craiova, nicio legătura cu PSD Dolj și mai mult: nu a fost văzută la nicio întâlnire sau eveniment de partid. Totodată, aceleași surse susțin că  aceeași Triculescu are diverse dosare de insolvență la Slatina și că are o relație apropiată cu eminența cenușie a PSD-ului: Darius Vâlcov, el fiind și cel care a propulsat-o.

De altfel, ”gurile rele” spun că cea cea care l-a înlocuit pe Ionuț Mișa ar fi trebuit inițial să ocupe funcția de șefă a Agenției Naționale a Medicamentului.

Director ANAF: Este strigător la cer ce se întâmpla!

Numirea Mihaelei Triculescu în fruntea ANAF a produs rumoare chiar și în interiorul instituției. Un director ANAF, în exclusivitate pentru Psnews.ro, se declară chiar îngrozit de marea schimbare din instituție, adăugând că ”niciodată nivelul nu a fost atât de jos:

“Este strigător la cer ce se întâmpla! Sa pui tu la conducerea ANAF , una care in viața ei nu a condus pe nimeni, sa te joci cu un astfel de sistem! Nu o recomanda nimic, este un contraexemplu pt toți tinerii de azi care își iau cariera in serios și treapta cu treapta..astăzi se poate sa te pună fără orice fel de competentă, doar pe prietenii, fie cu Valcov , fie cu Teodorovici! Ce arătam oamenilor? Ca se poate fără sa fii demonstrat vreodată vreo competentă, ca poți fii in fruntea oricărei instituții! E trist! Niciodată nivelul nu a fost atât de jos! Toată conducerea ANAF e una formată absolut din amatori foarte prost pregătiți profesional! Trist!”

 

3 comentarii la “Isterie în ANAF: Olguța se spală pe mâini, Vâlcov trage sforile

  1. Voi cei din ANAF…santeti de vine……numai voi………..cand a fost vorba de controale la cei care va conduc astazi…..va-ti facut ca ploua….ooooooo……domnul deputat……domnul senator…..cum sa mergem sa-i controlam?????????……..ei au ajuns la putere……numai conteaza ca sant incompetenti si prosti……acum va conduc……si in cine o sa credeti ca o sa de-a cu parul daca nu merg treburile bine??????………ati ghicit!!!!!!!!!

    1. Aoleu, Adriane… Inainte sa publici comentarii, mai treci pe la scoala sa inveti cum se scrie…”sant”, „va-ti”, „sa de-a”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *