Skip to content
Politică

Istoricul Florian Bichir, susţinut în cariera politică de un mare orator al Bisericii Ortodoxe Române: Vom învinge! Pentru Neam și Cruce! România autentică votează PMP

https://www.facebook.com/florian.bichir
" "

Istoricul Florian Bicihir, candidat pe listele PMP la Senat, în Argeş, a primit susţinerea politică din partea profesorui universitar de la Facultatea de Teologie din Sibiu, Constantin Necula, considerat un mare predicator al Bisericii Ortodoxe Române, după Constantin Galeriu.

Sunt onorat că o mare personalitate a Bisericii, preotul Constantin NECULA, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, un admirabil mărturisitor al lui Hristos mă sprijină în lupta mea mea politică. Considerat cel mai mare orator, predicator al Bisericii Ortodoxe Române, după regretatul părinte Constantin Galeriu, pr. Constantin Necula reprezintă modelul hristic al românului absolut. Vă sărut dreapta părinte și vă rog să mă țineți în rugăciunile Sfinției Voastre. Vom învinge! Pentru Neam și Cruce! România autentică votează PMP”, a scris Bichir pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *