Skip to content
București Știri locale

ISU Bucureşti-Ilfov: 22 de copaci căzuţi pe autoturisme şi carosabil

news.ro

Angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru îndepărtarea a 22 de copaci căzuţi pe autoturisme şi carosabil din cauza vântului puternic.

De asemenea, aceştia au acţionat şi în cazul a şase bucăţi de tablă desprinse din acoperişul locuinţelor şi în 14 alte situaţii: tencuiala căzută de pe faţada clădirilor, elemente ornamentale desprinse de la balcoanele clădirilor, panouri publicitare desprinse, se precizează într-un comunicat.

Angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov le recomandă cetăţenilor să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie; să sisteze activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime; să închidă ferestrele locuinţelor şi ale altor categorii de construcţii; să evite atingerea stâlpilor sau a firelor căzute la pământ.

Zece judeţe şi municipiul Bucureşti sunt vizate de o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pe parcursul zilei de marţi, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *