Skip to content
Societate

ISU Bucureşti-Ilfov: Şase victime în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza

" "

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că, în urma incendiului din parcarea mall-ului Sun Plaza, au fost înregistrate şase victime, din care patru au fost expuse la fum, o alta având atac de panică, iar cealaltă – dureri toracice. Totodată, ei spun că se permite accesul la parterul centrului comercial şi în parcarea -1, pentru recuperarea autoturismelor, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis, duminică seară, că se permite accesul la parterul şi în parcarea -1, pentru preluarea autoturismelor.

" "
" "

În total, au fost înregistrate şase victime: patru cu expunere la fum, una cu atac de panică şi una cu durere toracică.

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, în parcarea mall-ului Sun Plaza, la nivelul -2. Incendiul a izbucnit la un autoturism, însă în final trei maşini au fost afectate.

Din cauza incendiului, s-a degajat foarte mult fum, inclusiv în incinta mall-ului. Ca urmare, s-a declanşat alarma de urgenţă şi au fost evacuate toate persoanele din mall, cu forţele ISU, Poliţie, Jandarmerie şi ale obiectivului. Totodată, au fost transmise mesaje vocale de evacuare prin intermediul difuzoarelor.

Acolo a intervenit Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul a fost lichidat.

Iniţial, ISU anunţa că patru persoane au fost transportate la Spitalul „Bagdasar Arseni”, în urma expunerii la fum.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *