Update. ISU Dobrogea: din cele 5 persoane în pericol de înec, în Mamaia, 3 au murit

pompierii 112
Sursa foto: ISU

UPDATE 13:34
Trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate însă nu au putut fi salvate. Alte două persoane, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Oamenii au făcut un lanț uman să îi scoată din apă, potrivit ISU Dobrogea.

Știrea inițială:
Cinci persoane se află în pericol de înec, în Marea Neagră, în staţiunea Mamaia, iar în zonă s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi de pompieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în staţiunea Mamaia, unde cinci persoane s-ar afla în pericol de înec în Marea Neagră.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi autospeciala de transport victime multiple. În zona respectivă s-a format un lanţ uman pentru salvarea persoanelor respective, scrie news.ro.

ISU a menţionat că două persoane inconştiente au fost scoase din apă şi cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL