Skip to content
Societate

Italia: Șase prostituate românce din Bologna câștigau 100.000 de euro pe lună pentru proxeneți. Gruparea, destructurată de carabinieri

gazetaromaneasca

În perioada de restricții impuse de pandemia de Corona în Italia, șase prostituate românce au ”produs” sume uriase pentru o bandă formată din cinci persoane cu peste 100.000 de euro pe lună. Activitatea si-o desfășurau în provinciile Bologna și în Ferrara, scrie La Repubblica.

În timpul verii, însoțeau femeile, pe care le urmăreau activitatea de prostituție de-a lungul unor drumuri, în camere de hotel și în unele locuri de pe Riviera Romagnola.

Bologna, șase prostituate românce câștigau 100.000 de euro pe lună

Carabinierii din Imola au identificat și oprit o bandă de cinci persoane condusă de un bărbat de 44 de ani de origine sârbă, fapt constatat de ancheta coordonată de procurorul Domenico Ambrosino.

Grupul de prostituate (5-6 femei), majoritatea de origine română, dar erau implicate și o femeie de origine ucraineană și o cubaneză, reușea să câștige sume uriașe de bani care, potrivit estimărilor carabinierilor, ar putea fi de aproximativ 100 de mii de euro pe lună.

Ancheta a început în aprilie 2020, după ce un client, la câteva zile după ce zona municipală fusese redeschisă după ce măsurile de urgență impuse de pandemie fuseseră relaxate, s-a adresat carabinierilor.

El le-a spus că a aranjat un serviciu sexual cu două fete pentru 150 de euro, dar, cum avea doar 90 de euro, când au ajuns la el acasă, le-a cerut o reducere. Când prețul s-a schimbat, clientul a fost contactat de bărbatul de 44 de ani, care l-a amenințat cu moartea dacă nu plătește suma convenită.

După tentativa de șantaj, au început investigațiile și s-a reușit descoperirea diferiților membri ai bandei: pe lângă bărbatul de 44 de ani, erau implicați și copiii săi de 25 și 27 de ani, partenera sa de 27 de ani de origine poloneză și un bărbat de 70 de ani din provincia Cesena. Fiecare avea sarcini precise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *