Skip to content
Sport

Italienii vor să scape de căpitanul naţionalei – Chiricheş se accidentează prea des

" "

Presa italiană scrie, luni, că oficialii clubului Napoli sunt nemulţumiţi de problemele fizice dese ale fundaşului Vlad Chiricheş, astfel că îi caută înlocuitor căpitanului echipei naţionale a României.

În aceeaşi situaţie se află şi fundaşul spaniol Raul Albiol, şi el accidentat în această perioadă, scrie Corierre dello Sport.

Napoli îi are în vedere pentru un transfer din vară pe fundaşul francez de 23 de ani de la FC Barcelona, Clement Lenglet, şi pe un alt francez, de 22 de ani, de la Valencia, Mouctar Diakhaby.

Chiricheş a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în Liga Europa, la meciul cu FC Salzburg din 14 martie şi a ratat convocarea la naţională pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe.

Chiricheş a mai stat departe de gazon, cinci luni şi jumătate, din septembrie 2018 până în februarie, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng, la meciul cu Serbia, din Liga Naţiunilor, scrie News.ro.

În acest sezon, românul are doar un meci în Serie A.

Chiricheş este legitimat la Napoli din 2015 şi în martie 2018 şi-a prelungit contractul, înţelegerea fiind valabilă până în iunie 2022.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *