Skip to content
Politică

Iubita lui Dragnea, fostă angajată la compania lui Sebastian Ghiță

unica.ro

Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a liderului PSD, Liviu Dragnea, a atras toate privirile la Congresul PSD organizat în weekend, la care a fost prezentă alături de viitorul soț.

Însă, cine este Irina Tănase?

Potrivit Click.ro, iubita cu 30 de ani mai tânără a șefului PSD are un CV destul de bogat la cei 25 de ani ai ei.

Tânăra care ar putea deveni doamna Dragnea anul acesta a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. Divorțul politicianului din 2015 le-a lăsat celor doi cale liberă pentru asumarea publică a relației, mai notează jurnaliștii Click.ro.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii. Tânăra are, fără îndoială inima liderului PSD și promisiunea că va fi luată de soție cândva, anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *