Skip to content
Politică

Iubita lui Dragnea, martorul afacerilor braziliene ale șefului PSD. Cum a ajuns in preajma lui

bn24.ro

Liviu Dragnea a motivat în câteva rânduri că divorțul său de Bombonica Prodana a fost cauzat de nenumăratele atacuri politice și ale presei, dar adevărul este că liderul social-democrat era încurcat încă de pe atunci în mrejele unei povești amoroase cu Irina Tănase, asistenta sa din perioada în care era ministru al Dezvoltării.

Președintele PSD o descrie drept „o fată care-i blondă”, într-un interviu Antena 3 care atinge și chestiuni legate de viața intimă a lui Liviu Dragnea.

Interviul urmează să fie difuzat pe postul TV duminică, 13 august, relatează aktual24.ro, dar până atunci jurnaliștii Rise Project i-au și făcut profilul iubitei lui Dragnea, blonda de doar 25 de ani fiind martoră la câteva evenimente cheie din viața acestuia.

Conform acestora, Irina Tănase a fost de cel puțin 5 ori cu Liviu Dragnea în Brazilia, în unele ocazii, tânăra fiind escortată de Mugurel Gheorghiaș, un amic și partener de afaceri al șefului PSD.

Irina Tanase a devenit secretara politicianului  pe 1 octombrie 2013. Dragnea era la acea data ministru la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si vicepremier in guvernul Ponta. Conform declaratiilor de avere depuse la MDRAP, Irina Tanase a lucrat din 2012 pana in 2013 la firma Asesoft International SA, companie controlata de fugarul Sebastian Ghita, pe atunci parlamentar PSD.

Prima vizită a celor doi amorezi în Brazilia a avut loc în 2013, iar divorțul de Bombonica s-a petrecut în 2015, la aproape doi ani de la începutul idilei dintre Dragnea și secretara sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *