Skip to content
Sport

Iulia Albu critică alegerile vestimentare ale soțiilor prezidențiabililor

Iulia Albu a comentat dur alegerile vestimentare ale soțiilor candidaților la alegerile prezidențiale, la apariția acestora în sălile de votare.

Despre prezidențiabilul Dan Diaconescu, Iulia Albu este de părere că este un lucru bun faptul că acesta s-a afișat alături de familia sa la urne, însă critică alegerea vestimentară a soției sale.

“Atitudinea lui Dan Diaconescu este una extrem de sănătoasă din punct de vedere PR-istic și anume de a se afișa alături de familia sa. Din păcate, evidenta lipsă de preocupare pentru imaginea lui, precum și absența unui staff cu competență în domeniul imaginii anulează efectul celui dintâi, doamna Diaconescu purtând în fapt o pufoaică de pipiță și o geantă de seară în mijlocul zilei! Asta e stimabile! Neprofesionalismul costă!!!”, a afirmat fashion editorul.

Despre nevasta candidatului Victor Ponta, Iulia Albu consideră că a încercat o abordare bună, transmițând prin vestimentație ideea că un bărbat puternic are “ÎN SPATE” o femeie puternică.

“Daciana Sarbu a încercat o abordare a la Kate Middleton și A FĂCUT BINE. S-a asortat cromatic cu cravata soțului și a abordat o mină de subordonare, lăsând lumina reflectoarelor pentru candidat. Din păcate, amândoi au greșit cu alegerea lungimii mânecii, însă, per ansamblu, imaginea transmite esențialul și anume, un barbat are “ÎN SPATE” o femeie puternică!”, a adăugat Iulia Albu

Iulia Albu consideră alegerea vestimentară a soției lui Călin-Popescu Tăriceanu una dezastruoasă și este de părere că în mod sigur nu este o alegere demnă pentru o prima doamnă.

“În mod cert nu așa trebuie să arate o primă doamnă! Soția lui Tariceanu ocupă locul doi in TOP-ul celor mai dezastruoase apariții la brațul unui candidat la președenția statului după “Doamna Dan Diaconescu”. Fără chef, cu ruj roșu la primele ore ale dimineții, opulență și în același timp neîngrijită, stimabila îl va costa din păcate câteva puncte serioase pe Călin Popescu Tăriceanu. Și când te gândești că toate astea ar fi fost atât de ușor de realizat cu ajutorul unui stilist”, a comentat Iulia Albu.

Nu în ultimul rând, Iulia Albu consideră imaginea Mariei Băsescu una perfectă pentru o prima doamnă și consideră că aceasta a fost unul dintre punctele principale în campania lui Traian Băsescu.

“Maria Băsescu este cea mai emblematica figură a unei prime doamne în România, ar trebui clonată! Ea reprezintă perfect imaginea de primă doamnă, elegantă, decentă, impecabilă. Maria Băsescu a constituit unul dintre punctele principale în campania soțului său și iată că a și câștigat două mandate, fiind președinte timp de zece ani! Cam așa ar trebui să arate o prima doamna PUNCT”, a conchis Iulia Albu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *