Skip to content
Sport

Iulia Albu o pune la punct pe Delia: „În niciun caz nu este compatibilă!”

Așa cum ne-a obișnuit, Iulia Albu nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume, fără să menajeze pe nimeni.

Bineînţeles, ţinuta Rihannei, care a concertat duminică seara în România, nu putea trece fără să fie comentată de fosta soţie a lui Mihai Albu.

Să nu uităm că Rihanna a fost contractată pentru cel mai ieftin spectacol pe care îl putea oferi şi în niciun caz pentru cel mai scump! Nu cred că se aştepta cineva la o apariţie gen Lady Gaga având în vedere acest context! Din câte am înţeles, vestimentaţia a fost purtată de cântăreaţă pentru prima dată în cadrul concertului de la Bucureşti, ceea ce mi se pare suficient.

Stilistic, nu a ieşit din normele pe care le respecta în mod constant, însă nici nu a avut o apariţie dezastruoasă. În definitiv, vorbim despre un concert, nu despre o prezentare de modă. Personal, mi-a plăcut ţinuta Rihannei şi consider că nu îi trebuie prea multe artificii pentru a arăta bine, poate merge lejer şi pe stilul simplu”, a declarat Iulia, potrivit Cancan.ro

Pe de altă parte, fashion editorul nu o menajează deloc pe Delia, artista care a susţinut un recital în deschiderea concertului Rihannei, într-o vestimentaţie şocantă.

“În ceea ce o priveşte pe Delia şi imaginea pe care ea şi-o asumă în ultima vreme, consider că în niciun caz nu este compatibilă cu participarea la un concert Disney”, a spus Iulia Albu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *