Skip to content
Politică

Iulian Fota: Unii sunt supărați că alegerile sunt prea corecte și prea bine organizate în România

Featured Video Play Icon

Fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, Iulian Fota, analist pe politică externă, a fost invitat în studioul „Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, și despre scandalurile care au planat în ultima perioadă asupra STS. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a fost acuzat de mai mulți politicieni că a întârziat intenționat procesul de vot la europarlamentare, prin soft-ul folosit la tablete, din această cauză foarte mulți români din diaspora nereușind să voteze, fapt care ar fi influențat rezultatul final al alegerilor.

Am avut mai multe atacuri la adresa SPP în ultimii 2 ani. S-a confirmat ceva după 2 ani de discuții? Avem ceva la îndemână pe care să o folosim să reproșăm SPP-ului ceva? Avem acum, de exemplu, o discuție legată de STS – o manevră absolut abjectă după părerea mea de a aduce în atenția opiniei publice o instituție care nu face decât să își facă treaba și care își face treaba în urma unor comenzi primite de la statul român prin diferiții săi responsabili.

N-avem nimic concret să îi reproșăm STS-ului, dar l-am anterant – fără să fie intenția și voia sa -, într-o discuție care este mai degrabă de natură politică. Aproape că unii sunt supărați că alegerile sunt prea corecte și prea bine organizate în România și chestia asta că nu le mai putem influența sau frauda pare că îi deranjează”, a declarat Iulian Fota la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *