Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Iulian Sârbu, candidatul „independent” al lui Victor Ponta la Primăria Sighișoara. A fost șef în PSD timp de 12 ani

independentulsighisorean.ro

„Independentul” Iulian Sârbu, candidat pentru a treia oară la Primăria Sighișoara, nu este atât de independent pe cat vrea să pară în ochii electoratului. De fapt, „independentul” Sârbu este susținut de Victor Ponta și Pro România pentru Primăria Sighișoara. Prezentat drept un adevărat haiduc care face dreptate cetățenilor prin revolta împotriva tuturor partidelor si proclamarea independenței Sighișoarei, Iulian Sârbu (foto) a prezentat acum 8 ani Modelul Iohannis.

Victor Ponta cu Iulian Sârbu
Victor Ponta cu Iulian Sârbu

Inițiativa vizionară, pe vremea în care Iohannis nici nu era Președintele României, l-a făcut pe dârzul si implicatul candidat sa participe în 2 tururi de scrutin în care a obținut rezultate onorabile. Primarii aleși în defavoarea lui nu au făcut mare lucru, iar Sighișorenii sunt deziluzionați. Anul acesta este șansa cea mare a lui Iulian Sârbu.

După 8 ani de luptă la baioneta în Consiliul local, unde a avut rezultate notabile împotriva incompetenților, în sfârșit Sighișoara are cu cine.

REALITATEA

În primul rând, Sighisoara a mai avut șansa să îl aleagă pe incoruptibilul haiduc care se zbate zi și noapte pentru binele concetățenilor. Chiar de 2 ori. În ambele dăți Sighișorenii au decis că Iulian Sârbu este un corupt mincinos, si 70% dintre ei au votat împotriva lui.

În al doilea rând, inițiativa vizionară de a forma un partid local a fost a altora. Intre timp, Iulian Sârbu a reușit să ii dea afara din partid pe toți fondatorii.

Mai departe este important să înțelegem istoricul politic al lui Sârbu:

– că orice tânăr căruia nu i-a plăcut cartea (a început facultatea în 2006 și a terminat-o cu chiu cu vai în 2017), Iulian Sârbu s-a băgat în politică de partea partidului unde erau modelele lui în viață: Radu Mazăre și Victor Ponta

– mândru nevoie mare că e PSD-ist, a manipulat și a mințit pe toată lumea din partid până când a ajuns mâna dreapta a PSD-istului Dorin Dăneșan

– după câteva petreceri pe la școlile de vara cu Mazăre și Ponta, a revenit umflat că un cocoș și a încercat să îi fure filiala PSD Sighișoara lui Dorin Dăneșan, omul care îl făcuse baron peste contractele Primăriei

– cei de la PSD Mureș au sesizat lipsa crasă de caracter și l-au dat afară scurt din partid

– disperat de perspectiva unui viitor construit prin muncă, a avut norocul de a primi consultanță politică de la București și i s-a servit pe tavă campania prin partidul local

– campania a fost bună, a obținut un scor decent și a intrat în următorii 8 ani pe postul de Gică Contra în Consiliul Local

– s-au găsit câțiva oameni bine intenționați dar neinformați care au crezut în adevărata schimbare și i-au scris proiectele și articolele din ziare, iar pe cei care erau informați i-a dat afară pentru a preveni orice direcție democratică a partidului local

– 8 ani mai târziu, s-a întors înapoi în matcă din care a plecat – partidul local este astăzi “GARANTAT PONTA”

Trăgând linie, trebuie să înțelegem un lucru: Dăneșan a fost membru PSD din 2003 până în 2014, Mălăncravean este membru PSD de 5 ani. Iulian Sârbu a fost membru și chiar președinte PSD Sighișoara timp de 12 ani. Putem înceta cu ipocrizia?

ÎNTREBĂRI LA CARE ASTEPTĂM RĂSPUNS

1. Cum se face că acum 10 ani erați deosebit de mândru de pozele cu Radu Mazăre de la școlile de vară PSD de la care erați nelipsit?

2. Considerați că a fost normal să faceți un puci în PSD împotriva mentorul dvs. politic, Dorin Dăneșan, în condițiile în care sub conducerea lui ați obținut toate contractele de sute de mii de euro?

3. E adevărat că l-ați trădat pe Dorin Dăneșan pentru că nu v-ați mai înțeles pe banii care trebuia să îi întoarceți la partid, din contractele atribuite cu Primăria?

4. E adevărat că partidul local cu care va recomandați a fost format și dezvoltat de o mâna de oameni, pe care dvs. i-ați dat în următorii ani afară? Țineți minte cum acum 8 ani intenționați să candidați din partea PP-DD (partidul lui Dan Diaconescu), iar cei pe care i-ați dat ulterior afară v-au convins să nu o faceți?

5. Cum explicați că acum 4 ani vi s-a spus că nu aveți cum să câștigați deoarece aveți prea mulți scheleți în dulap, ceea ce s-a și întâmplat? De ce nu ați lăsat pe altcineva cu șanse să candideze din partea partidului local?

6. De ce i-ați dat afară pe fondatori și ați făcut din partid o asociație de familie, în care toată structura formală de conducere și din acte este formată din rudele dvs.?

7. Credeți că a fost o idee bună să va așezați în această campanie sub steagul fostului dvs. șef de partid, Victor Ponta?

8. Țineți minte cum acum 8 ani ați fost consiliat de consultanți să va lepădați complet de PSD-ism și să mergeți cu Modelul Iohannis? Admirația dvs. sinceră pentru “abilitățile” lui Ponta v-a făcut să renunțați la modelul celui care între timp a devenit a două oară Președintele României?

9. Presupunând prin absurd că ajungeți primar al Sighișoarei, cu cine sperați să colaborați la centru pentru a aduce fonduri în Sighișoara? O să va dea Ponta bani pentru Sighișoara? Cine credeți că o să va răspundă la telefon din actualul și viitorul Guvern?

10. Realizați că cei din PSD va consideră un trădător, iar cei de la PNL și USR va consideră un corupt? Știți că veți condamna Sighișoara la 4 ani de sărăcie prin afilierile politice pe care le-ați făcut în ultimele luni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *