Skip to content
Politică

Iureș de la vârful PNL împotriva lui Toader: Fuge de a veni în fața Senatului!

newsar.ro

Viceliderul grupului PNL din Senat, Eugen Pîrvulescu, a susținut miercuri că Tudorel Toader va veni la „Ora ministrului” pe data de 9 mai la ora 10 și nu pe 3 mai, cum era stabilit inițial.

Amânarea a fost propusă de Șerban Nicolae, pe motiv că Tudorel Toader va participa pe 3 mai la ședința de Guvern. Eugen Pîrvulescu este de părere că, de fapt, ministrul Justiției vrea să evite întâlnirea cu Senatul, conform Agerpres.

„Poziţia PNL este că ministrul Justiţiei fuge de a veni în faţa Senatului în tot acest scandal al legilor Justiţiei şi al Codurilor penale. Se eschivează de a veni în Senat, dar până la urmă va veni şi va trebui să răspundă unor probleme foarte grave în ceea ce înseamnă Justiţia din România. De la raportul GRECO până acum s-au mai întâmplat o grămadă de lucruri. Se încearcă în continuare o ingerinţă mare în actul de Justiţie din România din partea celor de la PSD”, a declarat Pîrvulescu.

Decizia de convocare a ministrului Justiției a fost anunțată de către Ludovic Orban pe data de 11 aprilie, președintele PNL, în contextul raportului Grupului statelor împotriva corupției al Consiliului Europei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *