Skip to content
Politică

Ivan, previziune sumbră pentru Dragnea: Cu România nu cred că-i va merge! EXCLUSIV

realitatea.net

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiat în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Dragnea a fost aşteptat de câţiva protestatari, care scandau, pe trotuarul de vizavi de Instanţa supremă, lozinci împotriva lui şi a partidelor din coaliţia de guvernare.

Potrivit News.ro, la intrarea în curtea instanţei s-a produs o busculadă, iar jurnaliştii s-au plâns că au fost împiedicaţi de jandarmi să ajungă la liderul PSD pentru a-i lua o declaraţie.

În acest context, europarlamentarul Cătălin Ivan, miercuri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a susținut că ”imaginile cu jandarmii si interlopii care-l apara in drumul sau spre intalnirea cu procurorii sunt elocvente atat pentru popularitatea lui Dragnea, dar mai ales pentru frica lui de oameni”.

”Dragnea este previzibil, usor de anticipat. Ce a facut la Teleorman si la Tel Drum, a facut apoi in PSD si doreste sa faca in Romania din pozitia de lider absolut, de dictator. Nu-si asuma nimic, face totul cu mana altora, nu a scris el ordonanta 13, nu a vrut sa pice cele doua guverne PSD, nici macar nu a sustinut-o pe Dancila, iar Tel Drum este doar o firma care fave acte de caritate, adica s-a dus in cel mai sarac judet din Romania, a ales o familie la intamplare si a decis sa-i imbogateasca.

Imaginile cu jandarmii si interlopii care-l apara in drumul sau spre intalnirea cu procurorii sunt elocvente atat pentru popularitatea lui Dragnea, dar mai ales pentru frica lui de oameni. In PSD a reusit sa se puna la adapost de orice membru de partid. Nimeni nu-l poate atinge pe Dragnea. Cu Romania nu cred ca-i va merge”, susține Cătălin Ivan pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *