Jaf în vârf de munte. Două turiste au rămas fără corturi și mâncare în Munții Făgăraș: „Un fel de tentativă de omor”

Sursă foto: romania-travel-guide.com

Două turiste au rămas în vârf de munte fără corturi și ruscacurile în care aveau provizii. Fetele au povestit pe Facebook cum au campat lângă lacul Avrig și au plecat spre crestele Făgărașilor, iar la întoarcere au realizat cu stupoare că au fost furate, potrivit Bzi Brașov.

După mai bine de nouă ore de traseu, seara când au revenit la corturi pentru a campa, cele două turiste nu și-au mai găsit nici proviziile pe care le aduseseră cu ele pe munte și nici sacii de dormit sau hainele groase. Având în vedere că noapte temperaturile pot ajunge chiar și la 2 grade Celsius, cele două turiste nu au avut de ales așa că au coborât la cea mai aproapiată cabană pentru a înopta.

Indignată, una dintre ele a scris pe Facebook, pe un grup destinat drumețiilor montane, că turiștii trebuie să aibă mare grijă pentru că se fură chiar și în vârf de munte. Femeia s-a declarat șocată de lipsa de empatie, că autorul furtului nu s-a gândit că a lasat doi oameni fără adăpost și mâncare în vârf de munte.

„Da, dragilor, și pe munte se fură, și se fură fără milă, fără cea mai mică remușcare că ai lăsat noaptea doi oameni la 2 grade fără adăpost, cu toate riscurile care vin la pachet. Un fel de tentativă de omor, cum ar veni”, a scris una dintre femei pe Facebook.

Tinerele au depus plângere la poliție pentru furt, însă până acum corturile nu au fost găsite și nici autorul nu a fost identificat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: