Skip to content
Politică

Jaf la drumul mare: bradul din Tg. Jiu, MAI SCUMP decât cel din New York

gorjeanul.ro

Citiți, în cele ce urmează, despre un jaf la drumul mare din bani publici: bradul din Târgu-Jiu este MAI SCUMP chiar și decât cel care a fost amenajat în 2012 în fața celebrului complex de birouri Rockefeller Center din New York.

Specialistul în marketing Doru Șupeală a postat, miercuri, pe Facebook, un răspuns acordat de către Primăria Municipiului Târgu-Jiu firmei SC Phasmatis Med SRL (care editează site-ul de știri Gorj-domino.ro) la o solicitare de informații publice în ceea ce privește costul bradului de Crăciun pe care îl va amenaja municipalitatea.

brad-targu-jiu

Este vorba nici mai mult, nici mai puțin decât despre 406.866,61 de lei fără TVA – echivalentul a aproape 90.000 de euro. Răspunsul – după cum puteți vedea mai sus poartă ștampila și semnătura lui Florin Cârciumaru, primarul PSD al orașului.

Ca să vă faceți o idee despre risipa banilor publici, vă spunem că, în 2012, Bloomberg estima la 73.500 de dolari costurile pentru cumpărarea și amenajarea bradului de Crăciun de la Rockefeller Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *