Skip to content
Sport

Jandarmeria, mobilizare în forță cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”

oradestiri.ro

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București va asigura ordinea și siguranța publică în zona a 16 instituții culturale din București, cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor” ce se va desfășura în seara de sâmbătă spre duminică (19 spre 20 mai).

Mai mult de 100 de jandarmi vor supraveghea vizitele pe care bucureștenii le vor face la muzeele și la instituțiile culturale participante la eveniment. De asemenea, aceștia vor patrula pe principalele trasee ale vizitatorilor pentru a fi evitate orice fel de incidente de perturbare a ordinii publice, conform unui comunicat al Jandarmeriei din București.

" "

Totodată, jandarmii vor asigura siguranța în zonele cu mari aglomerări de persoane, cum ar fi stațiile RATB, precum și stațiile liniilor de transport în comun ce duc la obiectivele deschise.

Jandarmeria recomandă oamenilor să aibă răbdare, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în orice fel de conflict, pentru a fi prevenite incidentele nedorite sau situațiile de natură a afecta siguranța și ordinea publică, mai adaugă sursa citată.

Puteți citi comunicatul integral al Jandarmeriei AICI.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *