Skip to content
Politică

Jandarmeria Română, din nou în centrul unui scandal: cum au golit un hotel de pe litoral

oradestiri.ro

Jandarmeria Română este din nou în centrul unui scandal uriaș. Forțele de ordine sunt acuzate că au dat afară mai mulți turişti cazaţi într-un hotel din Jupiter.

Motivul? Angajaţii Ministerului de Interne aveau nevoie de spaţiu pentru Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă. Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă a fost organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română între 5 şi 9 septembrie.

„Au fost 1.000 de adulţi şi 200 de copii. Asta e şi ideea, să ne cunoaştem mai bine, să formăm legături între noi. Vrem ca oamenii să se relaxeze şi să facă şi sport. Şi, în acelaşi timp, nu au fost doar jandarmi. Au fost şi alţi angajaţi din subordinea M.A.I., din Poliţie, de la Administraţia Penitenciarelor”, a povestit unul dintre organizatori, Cătălin Bălteanu, pentru libertatea.ro.

Potrivit angajatilor hotelului, comportamentul jandarmilor nu a fost tocmai adecvat pentru nişte oameni în uniformă. Aceştia ar fi spart mai multe geamuri şi au făcut gălăgie în timpul şederii pe litoral.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *