Skip to content
Politică

Jandarmeria scoate la concurs 151 de posturi: Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul

oradestiri.ro
" "

Jandarmeria Română scoate la concurs 151 de posturi. Vedeți mai jos felul inedit în care instituția a ales să promoveze acest demers.

Jandarmeria va scoate la concurs în ianuarie 151 de posturi. „Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook pentru cei interesaţi.

" "
" "

Iată mesajul integral al instituției conduse de către Gheorghe-Sebastian Cucoș:

„Indiferent că ești dinamovist, stelist sau ții cu Viitorul, te poți face jandarm! Pentru unul dintre “fanii”noștri, anul acesta a adus schimbări importante de percepție, dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepția s-a mai îmbunătățit. Evident că-l vom susține și-i vom răspunde la întrebare. Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofițer, subofițer și personal contractual. Așadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!

Informaţii suplimentare pe: http://www.comunicare.jandarmeriaromana.ro/jandarmeria-romana-scoate-la-concurs-151-posturi-de-ofiter-subofiter-si-personal-contractual/”.

Fotografia postată de Jandarmeria Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *