Jandarmeriţă lovită în cap cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Piaţa Victoriei

Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

O jandarmeriţă a fost rănită, luni, după ce a fost lovită în cap cu o talangă de un bărbat care participa la protestul din Piaţa Victoriei organizat de crescătorii de animale.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei transmis, luni, AGERPRES, în jurul orei 17,00, pe timpul desfăşurării adunării publice de protest din Piaţa Victoriei – alveola centrală, un grup de aproximativ 30 de persoane s-a dispus la limita dispozitivului de garduri, dinspre carosabil (partea cu Guvernul), cu scopul de a-şi exprima nemulţumirile.

„Una dintre persoane a rupt dispozitivul de garduri şi a ieşit în carosabil. Jandarmii au încercat să o readucă în zona de desfăşurare, ocazie cu care celelalte persoane au început să pună presiune pe dispozitivul de panouri metalice. În urma forţării dispozitivului, o jandarmeriţă de la dialog a fost lovită în zona capului cu un obiect contondent (o talangă), fiind condusă ulterior la un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se precizează în comunicat.

Ulterior, persoana în cauză s-a îndreptat către Muzeul Antipa, moment în care forţele de ordine s-au deplasat către acesta pentru a-l invita la autospecială în vederea stabilirii identităţii, însă persoana a refuzat şi a fost nevoie de folosirea forţei pentru a fi introdus în autospecială, menţionează sursa citată, care adaugă că bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru identificare şi luarea măsurile legale împotriva acestuia.

Jandarmeria menţionează că adunarea publică de protest este spontană şi nu a fost avizată în cadrul Comisiei de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din Primăria Municipiului Bucureşti.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: