Skip to content
Politică

Jandarmii au amendat mai multe persoane pe motiv că organizau un protest neautorizat

Jandarmii au amendat mai multe persoane pe motiv că organizau un protest neautorizat!

Astfel, mai mulţi tineri care s-au adunat în jurul fântanii de la Universitate au fost luaţi la întrebări şi legitimaţi.

„Pe la 19:15 mă plimbam așa, ca un cetățean liniștit pe la fântâna de la Universitate, lângă Facultatea de Geografie. Am fost deosebit de fericit când am vazut cât de bine sunt păzit. Acum da, mă simt în siguranță în minunata mea țară, România! Vreau să mulțumesc Jandarmeriei Române că nu a precupetit niciun efort în a-mi oferi sentimentul de siguranță”, a spus unul dintre tineri.

O altă persoană povesteşte că a fost legitimată pentru că a îndrăznit să vorbească cu mai mulţi prieteni.

„Tocmai am fost legitimată. Discuțiile la Fântâni sunt suspecte. Suntem 7 oameni într-un grup. deci atenție, nu mai mult de 3 că deveniți suspecțiAm întrebat de ce sunt legitimată, suntem un grup de prieteni, stăm de vorbă. Dl Maior Pleșa m-a informat că ne-a ascultat ce vorbim și nu pare chiar o întâlnire între prieteni. Zic ups, nu avem voie să vorbim orice dorim?”, a spus tânăra.

 

„A organizat o adunare publică nedeclarată și neînregistrată pentru exprimarea unor opinii referitoare la situația spitalelor din România, iar pe timpul desfășurării acesteia a condus activitățile participanților dirijând acțiunile și scandările acestora. De asemenea, pe toată durata desfășurării a transmis celorlalți participanți mesaje de organizare a unor noi adunări publice, în zilele următoare”, se arată în procesul verbal al jandarmeriei, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *