Jandarmii din Mehedinţi au scos un şarpe de peste un metru care intrase într-o locuinţă

foto: Facebook
foto: Facebook

Jandarmii din Orşova, judeţul Caraş-Severin, au intervenit pentru prinderea unui şarpe de peste un metru care a intrat în bucătăria de vară a unei locuinţe din oraş.

Proprietarii locuinţei au sunat la numărul de urgenţe 112, joi, pentru a solicita sprijin în prinderea unui şarpe care a intrat în bucătăria de vară.

O nouă solicitare primită pe numărul de urgenţă 112 a direcţionat un echipaj de intervenţie al Jandarmeriei Mehedinţi în municipiul Orşova, unde a fost sesizată prezenţa unui şarpe în locuinţa unui cetăţean”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, conform news.ro.

Mehedinţi: Intervenţie a jandarmilor pentru prinderea unui şarpe de peste un metru care a intrat într-o locuinţă

Reptila a fost dusă într-o zonă cu vegetaţie.

Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, şarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit şi, ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetaţie. Indiferent de intervenţiile noastre, fiecare solicitare este tratată cu operativitate şi responsabilitate, pentru că ştim cât este de importantă siguranţa cetăţenilor”, a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: