Skip to content
Politică

Jihad PSD la Autoritatea Rutieră Română: auditorii de siguranță rutieră, de care depinde construcția de drumuri, vor avea patalama social-democrată

romaniatv.net
" "

PSD a plecat de la guvernare, dar oamenii plantați de social-democrați în fruntea instituțiilor publice importante continuă să facă politica PSD.

Autoritarea Rutieră Română (ARR), condusă de Aurelia Surulescu, șefa Organizației de Femei PSD Sector 6, a anunțat că organizează concurs pentru atestarea calității de auditor de siguranță rutieră.

" "
" "

Practic, social-democrații au grijă să-și pună oamenii în poziții-cheie înainte de a fi îndepărtați de noua guvernare liberală. De altfel, PNL a anunțat deja că pregătește ”depesedizarea” instituțiilor publice, tocmai din acest considerent.

Iar pentru PSD este foarte important ca auditorii de siguranță rutieră să răspundă la comenzile partidului, aceștia având atribuții importante în construcția de drumuri și autostrăzi. Auditorul de siguranţă rutieră se ocupă de inspecţiile de siguranţă ale drumurilor naţionale şi autostrăzilor. De asemenea, de acest audit depinde şi construcţia drumurilor noi, care trebuie să respecte standardele de siguranţă. Astfel, niciun drum nou nu se poate construi fără aprobarea unui astfel de auditor, care va fi numit de PSD.

1 comentariu la “Jihad PSD la Autoritatea Rutieră Română: auditorii de siguranță rutieră, de care depinde construcția de drumuri, vor avea patalama social-democrată

  1. Intrucât prea puţin am urmărit emisiunile B1TV, nu pot aăuga comentariu pro sau contra, pe viitor voi urmării emisiunile şi voi fi în măsură să evaluez , pro sau contra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *