JO 2024. Campionul olimpic David Popovici a revenit în ţară: Mulțumesc celor care au crezut în mine

Sursă foto: COSR

Campionul olimpic David Popovici a revenit, vineri, de la Paris, unde a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Jocurile Olimpice. El a făcut câteva declarații în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

„Vă mulțumesc! Mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit lipiți de televizoare sau alte ecrane, celor care au venit în tribună, celor care au crezut în mine, celor care m-au susținut. Și, cum spunea și antrenorul meu, nu ai cum să o faci fără o echipă extraordinar de bună și dedicată. Acestea fiind spuse, astea sunt medaliile, sunt bucăți de metal foarte grele. Pentru aceste bucăți de metal unii dintre noi muncim o viață. Și eu, la rândul meu, am muncit ani de zile. Unii reușesc după 10 ani, alții poate după o viață întreagă, alții niciodată.

De aceea, e foarte important să-i susțineți în continuare pe toți cei care concurează la Jocuri, pe ai noștri. Felicitări celor care au reușit să obțină medalii pentru noi, pentru țară. Vă mulțumesc! Hai, România!”, a declarat David Popovici în salonul oficial al aeroportului Henri Coandă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: