Skip to content
Sport

Joacă România cu Franţa la Bucureşti în FedCup? George Cosac este optimist

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, vine cu o ipoteză care ar creşte şansele ca România să ajungă în finala FedCup, să joace penultimul act, cu Franţa, la Bucureşti. Oficialul FRT afirmă că în week-end-ul 20-21 aprilie fiind Paştele catolic, francezii ar putea fi de acord cu solicitarea sa ca întâlnirea să fie organizată la Bucureşti.

“Noi am trimis de ieri un fax când ne întorceam de la Ostrava, în care ne-am declarat disponibilitatea să organizăm semifinala. Ideea este că în acel weekend e Paştele catolic şi ei ştiu faptul că sunt vacanţe, oamenii pleacă. Aşa că ar exista o mică şansă pe care noi încercăm să o speculăm”, a declarat Cosac la televiziunea digisport.

" "

Preşedintele FRT ştie că atmosfera va fi cu adevărat incendiară în cazul în care francezii nu vor accepta cererea sa şi partidele se vor disputa în deplasare: “Ştiu la ce să ne aşteptăm acolo. De foarte multe ori arbitrul de scaun trebuie să intervină pentru ca meciul să se poată disputa în condiţii de fair play”.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *