Skip to content
Politică

Jocuri de culise în PNL: noua îngrijorare a liberalilor și aripa salvatoare a lui Orban EXCLUSIV SURSE

rador.ro

Citiți în cele ce urmează despre culisele unor mișcări de trupe ce au loc în interiorul Partidului Național Liberal (PNL), la conducerea căruia se află Ludovic Orban.

Surse liberale au declarat vineri pentru PSnews.ro că în PNL are loc o aprigă luptă între două tabere:

  • prima tabără, în care se regăsesc organizațiile puternice din Transilvania, Banat, Muntenia, și București, dorește organizarea cu orice preț a unui Congres Extraordinar care să contureze traiectoria partidului și să se aleagă o nouă conducere în care să nu se mai regăsească Ludovic Orban.
  • a doua tabără, formată din marii susținători ai actualului lider PNL: filialele județene din Moldova. Astfel, potrivit surselor noastre, într-o întâlnire cu acesta, ”greii” din Moldova l-ar fi asigurat pe Ludovic Orban de toată susținerea lor pentru a-și continua mandatul.

”Buldogul”, noua îngrijorare a liberalilor

Totodată, sursele liberale au dezvăluit pentru PSnews.ro că întâlnirea pe care fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, a avut-o miercuri seara cu foștii PDL-iști a stârnit o revoltă aprigă în partid, astfel că vocile grele ale formațiunii politice i-au cerut lui Ludovic Orban să intervină pentru a opri o eventuală ruptură.

Amintim că Vasile Blaga a declarat miercuri, la finalul unei şedinţe care a avut loc la sediul central al PNL cu foştii membri PDL, printre care primarul Clujului, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, că sunt multe lucruri de corectat, care vor fi transmise către forurile de conducere ale partidului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *