Skip to content
Sănătate

Johnson & Johnson începe testarea vaccinului anti-COVID-19 pe adolescenți

Twitter

Johnson & Johnson este cel de-al patrulea ser anti-COVID-19 care va fi utilizat în România. Americanii, cei care-l produc, trec la următoarea etapă. Aceștia au anunțat că încep testarea sa pe adolescenți, grupele de vârstă 12-17 ani.

Paul Stoffels, reprezentant al Johnson & Johnson, crede că utilizarea serurilor anti-COVID-19 de adolescenți este absolut necesară. „Pandemia de COVID-19 a avut un impact profund asupra adolescenților, nu doar în ceea ce privește complicațiile bolii, ci și în ceea ce privește educația, sănătatea mintală și bunăstarea acestora. Este vital să dezvoltăm vaccinuri pentru toată lumea, pentru a ajuta la combaterea răspândirii virusului cu scopul de a reveni la viața de zi cu zi”, a declarat Stoffels, vicepreședinte al comitetului executiv Johnson & Johnson.

Până în prezent, compania americană a testat serurile pentru persoanele de peste 18 ani. Prioritate la testare vor avea adolescenții de 16, 17 ani. Pfizer și Moderna au realizat la rândul lor teste pentru adolescenții de 12-15 ani și au comunicat faptul că serul anti-COVID are eficacitate maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *