Skip to content
București

Joia deszăpezirii. Firea anunță PROGRAMUL

romaniatv.net

Primarul general al Capitalei spune că a fost făcută o programare pentru deszăpezirea tuturor stațiilor RATB până joi dimineața. În următoarele 24 de ore – până joi seară – ar urma să fie curăţate şi străzile secundare din București.

Gabriela Firea a declarat că până joi la ora 6:00 ar urma să fie degajată zăpada din cele 2.500 de stații RATB din oraş.

„Am făcut, pe cartiere, pe zone și străzi, programul de deszăpezire a tuturor străzilor lăturalnice, adiacente, astfel încât până mâine, în jurul orei 19:00 – 20:00, toate acestea să fie curățate. De asemenea, și trotuarele care nu aparțin unor societăți comerciale sau unor asociații de proprietari”, a adăugat primarul general, conform agerpres.ro.

Gabriela Firea spune că operaţiunile de curăţare a zăpezii au fost mai dificile, în condițiile în care stratul de zăpadă a fost dublu față de cel din anii anteriori. „Am venit cu armata, care ne-a ajutat pe tot parcursul zilei. Am avut câteva sute de soldați care au intervenit pe străzile cele mai dificile. O fac și acum. Vor face această activitate și în următoarele zile”, a afirmat ea.

1 comentariu la “Joia deszăpezirii. Firea anunță PROGRAMUL

  1. Aceasta doamna chiar nu vede ce se intampla in Bucuresti?Orasul este inzapezit nu numai pe strazile laterale,ci pe toate arterele pe care circula transportul in comun.Munti de zapada.Asa ca sa ne mai lase cu autolauda ,sa apara mai putin si sa faca mai mult decat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *