Skip to content
Politică

Joseph Daul, nou mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis

PPE îl sprijină insistent pe Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidențiale 2014. Popularii europeni îndeamnă formaţiunile de centru-dreapta din România să îl susţină pe candidatul ACL în finala cu Victor Ponta.

Directorul de comunicare al PPE a reiterat cererea formulată către popularii din România, de a-l sprijini pe Klaus Iohannis pe 16 noiembrie.

Reacţia PPE vine după ce UDMR, care este membru al grupului popularilor europeni, nu le-a cerut explicit alegătorilor maghiari să îl voteze pe candidatul ACL în turul II al alegerilor.

Reiterez importanţa mobilizării alegătorilor de centru-dreapta din România şi din străinătate pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis. Partidele membre PPE din România – PDL, PNL, PMP, UDMR şi PNŢCD – şi centru-dreapta trebuie să fie unite, pentru a câştiga pe 16 noiembrie„, se arată în mesajul şefului PPE, Joseph Daul, conform romaniatv.net.

Imediat după primul tur, preşedintele PPE, Joseph Daul, a îndemnat partidele din România membre ale formaţiunii populare europene să îl susţină în turul II al prezidenţialelor pe Klaus Iohannis. Șeful PPE l-a asigurat pe prezidențiabilul ACL de sprijinul său.

3 comentarii la “Joseph Daul, nou mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis

  1. Am si eu o intrebare. Vad ca vin fel de fel de neaveniti de prin U.E. si PPE sa-l sustina pe necuvantatorul lor. Dar vicepresedinta , renumita doamna Valean Adina, adica moneda de schimb pentru care Antonescu si-a vandut propriul partid, DE CE TACE ??? Ca e romanca, e in PPE, e vicepresedinta, ar fi trebuit sa fie cea mai calificata personalitate europeana care, in cunostinta de cauza, sa ne spuna cat de bun e Iohannis. Si noua, si neavenitilor astia tip Joseph Daul. Repet : DE CE TACI, DOAMNA VALEAN – ANTONESCU ?????? Ti-o fi rusine cu produsul sotului tau, samsar de liberalism ?

  2. Nu domnule Daul, nu-l votam pe Iohannsi. Iohannis este neamt si nu este ortodox. Fiind neamt, in calitate de primar al Sibiului, n-a particpat la nici o sarbatoare a romnanilor, nu vorbesc numai de Ziua Nationala. Apoi el n-are sarbatorile noastre religioase, obiceiurile noastre, traditiile nostre culturale, sfintii nostri. Ce sa caute un strain in fruntea statului roman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *