Jucării susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.500.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Jucării susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.500.000 lei, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în două containere sosite din China în Portul Constanţa. Marfa era destinată unei firme din Ucraina.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că o echipă formată din poliţişti de frontieră, inspector vamali au verificat două containere cu bunuri, sosite din China şi care aveau ca destinaţie o societate comercială din Ucraina.
”În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul celor două containere se aflau 14.776 bucăţi maşinuţe de jucărie, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare totală de aproximativ 1.551.480 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii de frontieră.
Ei fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: