Judecătoare „corigentă” la geografie. Susține că județul Bistrița-Năsăud nu există

judecător judecată proces
Sursa foto: Freepik

Judecătoarea Mariana Obreja de la Judecătoria Iași i-a transmis unui reclamant că „nu există județul Bistrița Năsăud în România”.

La datele destinatarului, judecătoarea este atât de convinsă că nu există Bistrița-Năsăud, încât adaugă de la sine județul Iași la adresă, după orașul Bistrița și jud. Bistrița Năsăud, potrivit dezvaluirea.ro.

„Veți indica denumirea completă a județului în care aveți sediul, având în vedere că nu există județul Bistrița Năsăud în România și veți depune alte înscrisuri conforme cu originalul în probațiune”, i-a transmis judecătoarea reclamantului.

Internată la psihiatrie

Nu este primul scandal în care este implicată judecătoarea din Iași. Ea a fost internată cu forța de Poliție la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, după ce și-a terorizat vecinii.

În luna mai, vecinii Marianei Obreja, magistrat la Judecătoria Iași, au chemat Poliția pentru că femeia asculta muzică la maximum în jurul orei 02:00.

Când au ajuns la ușa ei, femeia a devenit recalcitrantă și s-a certat cu polițiștii.

Din cauza comportamentului său irațional, judecătoarea a fost dusă de oamenii legii, cu forța, la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, unde a rămas internată opt zile, până pe 17 mai. Ea a fost amendată și cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

După acest incident, judecătoarea și-ar fi depus actele pentru pensionare.

Presa locală mai scrie că judecătoarea a mai avut un comportament ciudat și în trecut. În 2011, ea a primit un avertisment după ce la o ședință de judecată ar fi încuiat ușile și a dat sentința în lipsa ambelor părți. Ea s-a plâns de mai multe ori colegilor că avocații țipă la ea și că nu mai suportă stresul.

Mariana Obreja activează la Judecătoria Iași din anul 1999.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: